Hogyan működik az "Üzenetek" funkció?

Az „Üzenetek” funkció a korábban küldött üzenetek és más kommunikációs előzményekelérését biztosítja a felhasználóink számára. A korlátlan üzenetolvasási- és írási funkció csak Prémium tagjaink számára érhető el.

Az új üzenetek érkezéséről a felhasználókat a számláló értesíti.

Válassza ki a partnerjelölt nevét a listáról a beszélgetés eléréséhez.

  • Személyre szabott üzenetek – Intuitív üzenetküldő funkciónkkal tartalmas kapcsolatokba léphet platformunkon. Gond nélkül készíthet személyre szabott üzeneteket, amelyekkel kifejezheti érdeklődését, és kapcsolatba léphet hasonló gondolkodású szinglikkel. Lépjen fel magabiztosan, és fedezze fel potenciális partnerjelöltjeit a letisztított üzenetküldési környezetünkben.

  • Kommentek és kedvelések – válassza a „Tovább” gombot a részletek megjelenítéséhez. Amennyiben szeretné elrejteni a bejegyzés szövegét, válassza ki az "Elrejt" gombot.

  • Mosolyok – ha egy partnerjelölt mosolyt küldött Önnek, a „Visszamosolygok” gombbal viszonozhatja ezt. A felhasználó értesítést fog kapni az eseményről.

Amennyiben a beszélgetésen belül, a partnerjelölt neve melletti 3 pontból álló menüre kattint, az alábbiak állnak lehetőségére:

  • Profil megnyitása: megtekintheti a partnerjelölt adatlapját

  • Üzenet jelentése: jelentheti az üzenetet, ha az nem tesz eleget Magatartási kódexünknek, vagy tisztességtelen szándékú. Útmutatásért, kérjük tekintse meg következő cikkünket: Hogyan jelenthetem a visszaéléseket?

  • Beszélgetés törlése: ha szeretné, törölheti a teljes beszélgetést partnerjelöltjével. Ezzel partnerjelöltje továbbra is elérhető marad, tehát ha meggondolná magát, ismételten felveheti vele a kapcsolatot.