Hogyan működik az "Üzenetek" funkció?

Az „Üzenetek” funkció kommunikációs előzmények elérését Ön és partnerjelöltjei között. Az új üzenetek érkezéséről a számláló értesíti.

Válassza ki a partnerjelölt nevét a listáról a beszélgetés eléréséhez.

  • Személyes üzenetek - Amennyiben üzenetét nem küldi el egyből, a szöveg átmenetileg mentésre kerül számítógépe böngészőjének memóriájában. Ugyanakkor legyen óvatos, ugyanis a böngésző előzményeinek törlése esetén elküldetlen üzenetei is törlésre kerülnek. Az ideiglenesen tárolt üzenetek nem elérhetőek másik készülékről.

  • Kommentek és kedvelések – válassza a „Tovább” gombot a részletek megjelenítéséhez. Amennyiben szeretné elrejteni a bejegyzés szövegét, válassza ki az "Elrejt" gombot.

  • Mosolyok – ha egy partnerjelölt mosolyt küldött Önnek, a „Visszamosolygok” gombbal viszonozhatja ezt. A felhasználó értesítést fog kapni az eseményről.

Amennyiben a beszélgetésen belül, a partnerjelölt neve melletti 3 pontból álló menüre kattint, az alábbiak állnak lehetőségére:

  • Profil megnyitása: megtekintheti a partnerjelölt adatlapját

  • Üzenet jelentése: jelentheti az üzenetet, ha az nem tesz eleget Magatartási kódexünknek, vagy tisztességtelen szándékú. Útmutatásért, kérjük tekintse meg következő cikkünket: Hogyan jelenthetem a visszaéléseket?

  • Beszélgetés törlése: ha szeretné, törölheti a teljes beszélgetést partnerjelöltjével. Ezzel partnerjelöltje továbbra is elérhető marad, tehát ha meggondolná magát, ismételten felveheti vele a kapcsolatot.