Hogyan növelhetem az esélyét, hogy kapcsolatba lépjenek velem?

Töltse ki profilját 100%-ban, és adja meg érdeklődési köreit is.

Ezáltal adatlapja személyesebbé válik, így jobban vonzza a figyelmet és ezáltal több felhasználó léphet Önnel kapcsolatba.

Kérjük, szenteljen különös figyelmet a helyesírásnak és a pontosságnak. Kéjük, kerülje a CAPS LOCK használatát. Egy jól elkészített profil bizonyíték arra, hogy Ön komolyan gondolja a társkeresést.

Töltsön fel akár 24 fényképet adatlapjára

Az emberek egyszerűen szeretik a fényképeket. Győződjön meg róla, hogy fényképe jó fényben készült, és jól láthatóan szerepel rajta. Egy jó profilképpel rendelkező felhasználónak 8-szor több esélye van rá, hogy kapcsolatba lépjenek vele.

Lépjen kapcsolatba partnerjelöltjeivel

Partnerjelöltjei örömmel fogják venni, hogy érdeklődést mutat feléjük. Bármilyen interakcióval – legyen az akár egy egyszerű adatlap látogatás - növelheti a válasz esélyét. Ezáltal Ön is felkerül Partnerjelöltjei listájára.

Amennyiben nem kapna választ, nem aggódjon. Egyes felhasználók egyszerűen még nem igényeltek Prémium tagságot vagy nem látogatják profiljukat napi rendszerességgel.

Legyen aktív, igényeljen Prémium tagságot

Jelentkezzen be felhasználói fiókjába minden nap, és használja ki a Prémium tagság nyújtotta előnyöket. Mivel Prémium tagjaink képesek kommunikálni, több felhasználónak ajánljuk őket, mint partnerjelölt.  Továbbá a tagsággal azt is bizonyíthatja, hogy komolyan gondolja a társkeresést.