Hogyan szerkeszthetem a fényképeimet?

Fénykép hozzáadása

Keresse meg profilját a menüben, és koppintson a „Fénykép feltöltése/Fénykép hozzáadása" / kamera ikonra. Feltölthet egy új fényképet a készülékéről és készíthet szelfit.

A fénykép kivágásához vagy elforgatásához vigye a mutatót a fénykép felső része fölé, koppintson a „…" ikonra, és válassza a „Fotó előnézetének szerkesztése" lehetőséget. Ne felejtse el menteni a változásokat.

Az alkalmazás használatakor kövesse a képernyőn megjelenő, a fotói kivágására vagy elforgatására vonatkozó utasításokat a feltöltési folyamat során, majd koppintson a jelölőnégyzetre a módosítások mentéséhez.

A webes felhasználóknak címet is adhatnak a képükhöz. Nyissa meg a fotót, írja be a címét, és kattintson/koppintson a „Mentés” elemre.

Kérjük, hagyjon időt az új fényképei és címei jóváhagyására.

Profilfotó megváltoztatása

Profilképének megváltoztatásához vigye a mutatót a kívánt fénykép felső része fölé, hogy megjelenjen a „...” menü, nyissa meg, és válassza a „Beállítás profilfotóként" lehetőséget.

Ez a lehetőség csak akkor jelenik meg, ha a fotót elfogadták fő profilfotóként.

Fotó törlése

Egy fotó törléséhez vigye a mutatót a törölni kívánt fénykép felső része fölé, kattintson/koppintson a „…" ikonra, és válassza a „Fénykép törlése" elemet. Erősítse meg a törlést, hogy a képet véglegesen eltávolítsa a galériájából.