Hogyan szerkeszthetem a fényképeimet?

Fénykép hozzáadása

Keresse meg profilját a menüben, és koppintson a „Fénykép hozzáadása" / kamera ikonra. Feltölthet egy új fényképet a készülékéről, készíthet szelfit, vagy importálhat egy fényképet a Facebookból.

Ha a webhelyet használja, koppiuntson a „ … " ikonra, és válassza a „Fotó előnézetének szerkesztése" lehetőséget a fénykép kivágásához vagy elforgatásához. Ne felejtse el menteni a változásokat.

Az alkalmazás használatakor kövesse a képernyőn megjelenő, a fotói kivágására vagy elforgatására vonatkozó utasításokat a feltöltési folyamat során, majd koppintsona jelölőnégyzetre a módosítások mentéséhez.

A web-felhasználóknak arra is van lehetősége, hogy címet adjanak hozzá képükhöz. Nyissa meg a fotót, írja be a címét, és kattintson/koppintson a „Mentés” menüpontra.

Kérjük, hagyjon időt az új fényképei és címei jóváhagyására.

Profilfénykép módosítása

A webhely használatakor nyissa meg a kívánt kép „ … " menüjét és válassza a „Beállítás profil képként" lehetőséget. Az alkalmazás felhasználóinak meg kell nyitni a fotót, és a „Beállítás profil képként" elemre kell koppintani.

Ez a lehetőség csak akkor jelenik meg, ha a fotót elfogadták fő profil-fotóként.

Fénykép törlése

A webhelyen kattintson/koppintson a „ … " ikonra, és válassza a „Fénykép törlése" lehetőséget. Erősítse meg a törlést, hogy a képet véglegesen eltávolítsa a galériájából.

Az iOS felhasználóknak meg kell nyitni a fotót, ki kell választani a kuka ikonját, és meg kell erősíteni a törlést.

Jelenleg nem lehet fotót törölni az Android alkalmazásból. Kérjük, jelentkezzen be a webhelyre a fénykép végleges törléséhez.