Hogyan léphetek kapcsolatba egy partnerjelölttel?

Egy egyszerű látogatásról is értesítést kap a partnerjelölt, de, ha szeretne egy lépéssel közelebb kerülni, próbálja ki alábbi tippjeinket!

Prémium tagsággal nem rendelkező regisztrált felhasználóink számára az alábbi kapcsolatba lépési lehetőségek elérhetők:

  • Küldjön mosolyt - Egy mosollyal kifejezheti érdeklődését, valamint kedvesen üdvözölheti partnerjelöltjét. Ezt az opciót a felhasználó adatlapján vagy a partnerjelölti listán találja. Mosolyt küldeni regisztrált felhasználóként is tud.

  • Kedveljen egy bejegyzést vagy fényképet a hüvelykujjas gombbal. Kedvelést küldeni regisztrált felhasználóként is tud. 

  • Küldjön fénykép kérést - Ezáltal hozzáadásra kerül a felhasználó partnerjelölti listájához, és fénykép feltöltésre ösztönözheti.

Prémium tagsággal rendelkező felhasználóink számára további kapcsolatba kommunikációs lehetőségek is elérhetők:

  • Küldjön személyre szabott üzenetet - Mutatkozzon be partnerjelöltjének, és meséljen magáról. Üzenetet küldhet a partnerjelölt profilján keresztül, vagy közvetlenül a partnerjelölti listáról indítva.

  • Profilbejegyzés vagy fotó kedvelése - Egy fotót vagy profilbejegyzést a felfelé mutató hüvelykujj gombra kattintva/koppintva kedvelhet.

Amennyiben a fenti kommunikációs formák bármelyikét választja, a partnerjelölt értesítést kap az eseményről üzenet fiókjába.

Ezek megjegyzések, kérések illetve kedvelések csak a partnerjelölt számára lesznek megtekinthetőek és eltávolításukra nincs lehetőség.

Ha töröl egy partnerjelöltet, vagy a felhasználó törli adatlapját, az interakció is törlésre kerül.