Hogyan léphetek kapcsolatba egy partnerjelölttel?

Egy egyszerű látogatásról is értesítést kap a partnerjelölt, de, ha szeretne egy lépéssel közelebb kerülni, próbálja ki alábbi tippjeinket!

  • Küldjön személyre szabott üzenetet - Mutatkozzon be partnerjelöltjének, és meséljen magáról. Üzenetet küldhet a partnerjelölt profilján keresztül, vagy közvetlenül a partnerjelölti listáról indítva.

  • Küldjön mosolyt - Egy mosollyal kifejezheti érdeklődését, valamint kedvesen üdvözölheti partnerjelöltjét. Ezt az opciót a felhasználó adatlapján vagy a partnerjelölti listán találja.

  • Kommentelje vagy kedvelje az adatlapi bejegyzéseket és fényképeket - Hagyjon megjegyzést egy profil bejegyzéshez vagy fényképhez fűződően. Ehhez egyszerűen válassza ki a szövegbuborékot. Írja be megjegyzését vagy kérdését a szövegdobozba, majd mentse az OK gombbal. Kedveljen egy bejegyzést vagy fényképet a hüvelykujjas gombbal

  • Küldjön fénykép kérést - Ezáltal hozzáadásra kerül a felhasználó partnerjelölti listájához, és fénykép feltöltésre ösztönözheti.

Amennyiben a fenti kommunikációs formák bármelyikét választja, a partnerjelölt értesítést kap az eseményről üzenet fiókjába.

Ezek megjegyzések, kérések illetve kedvelések csak a partnerjelölt számára lesznek megtekinthetőek és eltávolításukra nincs lehetőség.

Ha töröl egy partnerjelöltet, vagy a felhasználó törli adatlapját, az interakció is törlésre kerül.