Hogyan működik a személyiségteszt?

Hogyan hoztuk létre a személyiségtesztet?

Személyiségtesztünk pszichológusok és párkapcsolati tanácsadók szoros együttműködésével jött létre. Módszerünk a személyiség öt fő dimenzióján alapszik, melye elmélet McCrae és Costa által jött létre.

Hogyan épül fel?

A teszt különböző részekre tagolódik, amelyekben kérdéseket tesz fel a kommunikációs készségek, a személyiségjegyek és a kapcsolatok iránti viselkedés tekintetében. a potenciális partnerek összeillőségét demográfiai adatok, személyes preferenciák és egy pszichológiai személyiségteszt alapján határozza meg. A számítások alapját a felhasználók által a személyiségtesztre adott válaszok képezik.

Hogyan kell kitölteni a tesztet?

Kérjük, szánjon legalább 25 percet a teszt kitöltésére. Fontolja meg válaszait, de lehetőleg válaszoljon őszintén és intuitívan.

Megszakíthatom a tesztet és folytathatom később?

Igen. Ehhez válassza a Mentés és kijelentkezés pontot. A legközelebbi bejelentkezés alkalmával onnan folytathatja  a teszt kitöltését, ahol abbahagyta. Amennyiben a tesztet nem fejezi be 15 héten belül, az adatok törlésre kerülnek rendszerünkből.

Hol találom az eredményeket?

Adatlapján válassza ki a Személyiség fület, hogy elolvashassa a személyiségteszt eredményét és az egyes személyiségjegyek bővebb leírását. A megfelelő ikon kiválasztásával minden jegyet bővebben tárgyalunk. Diagram segítségével vizuálisan is összefoglaljuk az eredményt.

Megismételhetem a tesztet?

Amennyiben úgy érzi, hogy a a személyiségteszt eredménye erősen eltérő a valóságtól, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

Ha a tesztet kitöltötte, javasoljuk, hogy várja meg amíg első partnerjelöltjeit kiajánljuk, hiszen megeshet, hogy ajánlataink megfelelnek elképzeléseinek és ezáltal a teszt megismétlése szükségtelenné válik.